Mbti: Answer to the Test Related Questions

In: Business and Management

Submitted By rdugg2012
Words 269
Pages 2
1. Determine the leadership style that Peter Vyas exhibited as he considered the group’s proposal and provide examples of his behavior.
Of the four leadership styles, participative, consultative, delegative, and directive, discussed in Lewis’ book Project Leadership, Peter Vyas exhibited a participative leadership style. The manner and approach Peter Vyas used when providing direction, implementing plans, and motivating his team exhibited traits of a participative leader. This particular style of leadership involves the inclusion of one or more employees in the decision making process when determining what to do and how to do it.
One example of Vyas participative leadership style was him listening to his team and backing their recommendation to develop a “small-scale oxidation system that enabled waste-water disinfection in small batches” (Custom Book, 2011, p. 6). Once Vyas decided to go forth with the project, he convinced other business units to assist by allowing members of their departments to become team members.
Throughout this case were examples of Vyas participative leadership as demonstrated in statements like “The team decided to refocus a second-generation product on specialized applications in Western countries where funding was more available. “. . . The team decided to recommend a retail price of $2,000 ($1,000 wholesale price) for a residential irrigation mini-oxidation system (RIMOS) capable of supporting a 10,000 square-foot lawn” (Custom Book, 2011, pp. 7-8).
Vyas was considered an excellent talent manager. He not only recruited good people, but he also retained them, developing a highly motivated team on two different continents to bring this project to fruition (Custom Book, 2011). 2. What…...

Similar Documents

Answers to Test

...Answer Key—Midterm 1 Version A Question | Answer | 1 | D | 2 | D | 3 | A | 4 | A | 5 | D | 6 | D | 7 | A | 8 | B | 9 | D | 10 | C | 11 | B | 12 | A | 13 | A | 14 | B | 15 | A | 16 | C | 17 | C | 18 | B | 19 | C | 20 | B | 21 | D | 22 | B | 23 | C | 24 | D | 25 | B | 26. a. The increase in input prices for diaper suppliers will cause the supply curve to shift inward, which will increase the equilibrium price from P* to P’ and decrease the equilibrium quantity from Q* to Q’, as shown in the diagram below: b. When firms are near their capacity of producing a good, they would not be able to increase their quantity supplied to the market much in response to an increase in the price of a good in the short run. Thus, we would expect the supply curve to be inelastic at current levels of production—they would not be able to increase their production much to take advantage of higher prices. 27 a. Since hot chocolate is a normal good and income falls, the demand curve for hot chocolate would shift inward, lowering the equilibrium price and equilibrium quantity of hot chocolate sold: b. People would want more hot chocolate if it cured acne, so the demand curve would shift outward, which would increase equilibrium price and quantity of hot chocolate sold: c. If suppliers would expect that hot chocolate prices would rise next month, they would cut back on their current production of hot chocolate in order to build up......

Words: 325 - Pages: 2

Test Answers

...Question 1 1 out of 1 points Harvard professor Chris Argyris promoted the concepts of espoused theories of action and theories-of-use. Espoused theories of actions reflect what people say governs their behavior, while theories-of-use reflects how they actually behave. Selected Answer: True Question 2 1 out of 1 points The autocratic management style is most effective on: Selected Answer: routine work efforts Question 3 1 out of 1 points Organizational restructuring and business process reengineering are basically the same thing. Selected Answer: False Question 4 1 out of 1 points The statement "My opponent is a jelly fish" illustrates the use of a metaphor to compress a complex concept into a simple image. Selected Answer: True Question 5 1 out of 1 points Bolman and Deal's political frame operates under the premise that: Selected Answer: organizations are competitive arenas Question 6 1 out of 1 points In the Hersey-Blanchard approach to situational leadership, the S2 Coaching style of leadership is most appropriate for employees with which of the following characteristics? Selected Answer: Some competence and low commitment to the job Question 7 1 out of 1 points Myron is very concerned for the well-being of his team members. He does not seem to be intent on achieving the team's performance goal. From the...

Words: 1581 - Pages: 7

Mbti Personality Test

...MBTI Personality Test Dear Future Chief Resident: The following test is designed to measure your MBTI Personality type. We will be discussing the theory behind this test, and the results it demonstrates, during the session on “Leadership and Personality Types” during the second day of the conference. The session will be much more valuable to you if you have completed this test PRIOR to the session. Completing the test should only take 15 minutes or so. You can complete it on paper, or can use a web based version located at http://DOMWebserver.Hitchcock.org/mbti/. The web based version has several benefits: 1) You do not have to score your results, as the web page does so for you, 2) You will receive a detailed type report immediately after completing the web based survey, and 3) I will be able to present your group’s specific data at the session. Several hints about how to best complete this survey: There are no right answers to any of these questions. Answer the questions quickly, do not over-analyze them. Some seem worded poorly. Go with what feels best. Answer the questions as “the way you are”, not “the way you’d like to be seen by others” Do not look at the scoring sheet until you have completed all the questions. Thanks for your time, and I look forward to reviewing this at the session! Sincerely, Harley Friedman, MD Program Director, Internal Medicine Dartmouth Hitchcock Medical Center MBTI Personality Type Test 1. At a party do you: a. Interact with many,......

Words: 69357 - Pages: 278

Acct 567 Week 5 Test All Questions and Answers

...ACCT 567 Week 5 Test All Questions and Answers Purchase here http://chosecourses.com/ACCT%20567/acct-567-week-5-test-all-questions-and-answers Product Description Question : (TCO F) Any activities that produce goods or services to be provided to other departments or other governmental units would be reported in which fund? Enterprise Fund Internal Service Fund Advance Fund Agency Fund 2. Question : (TCO F) Government units use which fund type to account for services provided to the general public on a user-fee basis? General Fund Enterprise Fund Internal Service Fund Permanent Fund 3. Question : (TCO G) A fund that is the result of an agreement between a contributor and a government that the principal and/or income of trust assets that is for the benefit of individuals, organizations, or other governments is a(n) Private-Purpose Trust Fund. Investment Trust Fund. Pension Trust Fund. Agency Fund. 4. Question : (TCO H) Which of the following would be considered a performance audit under the Governmental Auditing Standards? : An investigation into whether a social service agency of a state government improved the lives of the clients. An investigation into whether a purchasing department of a government was operated efficiently. Both of the above Neither of the above 5. Question : (TCO J) Which of the following kinds of information would not be provided by management’s discussion and analysis (MD&A)? : A description of the government’s...

Words: 725 - Pages: 3

Test Questions

...SAMPLE MULTIPLE CHOICE AND TRUE FALSE QUESTIONS (These are samples only and may not be the exact questions on the test) Chapter 12 Leadership Leadership is best defined as ________. A) the ability to merely project one's abilities in the lack of actual accomplishments B) the ability to reduce the dependence of team members on each other C) the ability to induce the team members to focus on individual goals rather than collective goals D) the ability to influence a group toward the achievement of a vision or set of goals E) the ability to use factors like training and experience to reduce dependence on formal leadership Trait theories of leadership focus on ________. A) the special relationship that leaders establish with a small group of their followers B) the personal qualities and characteristics that differentiate leaders from nonleaders C) the way the leader makes decisions D) the extent to which followers are willing and able to accomplish a specific task E) the match between the leader's style and the degree to which the situation gives the leader control Which of the following Big Five personality traits has been identified as the most important trait in effective leaders? A) conscientiousness B) openness C) extraversion D) agreeableness E) emotional stability Emotional intelligence (EI) is critical to effective leadership because one of its core components is ________, which reflects the consideration that leaders must be able to express. A)...

Words: 2039 - Pages: 9

Test Question

...to submit your answers in the area indicated below. | The Health Insurance Portability and Accountability Act (HIPAA) is a national law that protects a patient’s rights to privacy. As a Medical Administrative Assistant, it is important for you to understand and uphold this law to protect your patients’ health information. In this assignment, you will practice applying HIPAA regulations. Click here to download the Personal Health Record (PHR) to answer the first three questions. | Tips for answering questions: * Read the question more than twice, if necessary, to make sure you understand what you are asked to do. * Find the key words in the question and construct your answer to address those key words or phrases of the question. * Your answer should be organized and to the point. * Keep your sentences short and simple. Pay attention to the answer length requirements (if stated). * If necessary, go the extra mile and give examples to illustrate your point. | Before you continue: * Did you save this document to your computer? * No: Please save this document to your computer now. * Yes: Great! Let’s get to work! | (See next page for part 1) Question 1: Dr. Moodey saw John last week for his annual physical. Dr. Moodey sent John for some lab work as he was concerned that John may have developed diabetes mellitus. John asked the Medical Assistant, Sally, to contact him on his cell phone to discuss the results of the lab tests. When the......

Words: 878 - Pages: 4

Acct 567 Week 5 Test All Questions and Answers

...ACCT 567 Week 5 Test All Questions and Answers Purchase here http://devrycourse.com/acct-567-week-5-test-all-questions-and-answers Product Description Question : (TCO F) Any activities that produce goods or services to be provided to other departments or other governmental units would be reported in which fund? Enterprise Fund Internal Service Fund Advance Fund Agency Fund 2. Question : (TCO F) Government units use which fund type to account for services provided to the general public on a user-fee basis? General Fund Enterprise Fund Internal Service Fund Permanent Fund 3. Question : (TCO G) A fund that is the result of an agreement between a contributor and a government that the principal and/or income of trust assets that is for the benefit of individuals, organizations, or other governments is a(n) Private-Purpose Trust Fund. Investment Trust Fund. Pension Trust Fund. Agency Fund. 4. Question : (TCO H) Which of the following would be considered a performance audit under the Governmental Auditing Standards? : An investigation into whether a social service agency of a state government improved the lives of the clients. An investigation into whether a purchasing department of a government was operated efficiently. Both of the above Neither of the above 5. Question : (TCO J) Which of the following kinds of information would not be provided by management’s discussion and analysis (MD&A)? : A description of the government’s financial...

Words: 361 - Pages: 2

Acct 567 Week 5 Test All Questions and Answers

...ACCT 567 WEEK 5 TEST ALL QUESTIONS AND ANSWERS To purchase this visit following link: http://www.activitymode.com/product/acct-567-week-5-test-all-questions-and-answers/ Contact us at: SUPPORT@ACTIVITYMODE.COM ACCT 567 WEEK 5 TEST ALL QUESTIONS AND ANSWERS ACCT 567 Week 5 Test All Questions and Answers 1. Question : (TCO F) Any activities that produce goods or services to be provided to other departments or other governmental units would be reported in which fund? Enterprise Fund Internal Service Fund Advance Fund Agency Fund 2. Question : (TCO F) Government units use which fund type to account for services provided to the general public on a user-fee basis? General Fund Enterprise Fund Internal Service Fund Permanent Fund 3. Question : (TCO G) A fund that is the result of an agreement between a contributor and a government that the principal and/or income of trust assets that is for the benefit of individuals, organizations, or other governments is a(n) Private-Purpose Trust Fund. Investment Trust Fund. Pension Trust Fund. Agency Fund. 4. Question : (TCO H) Which of the following would be considered a performance audit under the Governmental Auditing Standards? : An investigation into whether a social service agency of a state government improved the lives of the clients. An investigation into whether a purchasing department of a government was operated efficiently. Both of the above Neither of the above 5. Question : (TCO J) Which......

Words: 837 - Pages: 4

Acct 567 Week 5 Test All Questions and Answers

...ACCT 567 Week 5 Test All Questions and Answers To Buy This material Click below link http://www.uoptutors.com/acct-567-keller/acct-567-week-5-test-all-questions-and-answers 1. Question : (TCO F) Any activities that produce goods or services to be provided to other departments or other governmental units would be reported in which fund? Enterprise Fund Internal Service Fund Advance Fund Agency Fund 2. Question : (TCO F) Government units use which fund type to account for services provided to the general public on a user-fee basis? General Fund Enterprise Fund Internal Service Fund Permanent Fund 3. Question : (TCO G) A fund that is the result of an agreement between a contributor and a government that the principal and/or income of trust assets that is for the benefit of individuals, organizations, or other governments is a(n) Private-Purpose Trust Fund. Investment Trust Fund. Pension Trust Fund. Agency Fund. 4. Question : (TCO H) Which of the following would be considered a performance audit under the Governmental Auditing Standards? An investigation into whether a social service agency of a state government improved the lives of the clients. An investigation into whether a purchasing department of a government was operated efficiently. Both of the above Neither of the above 5. Question : (TCO J) Which of the following kinds of information would not be provided by management’s discussion and analysis (MD&A)? A description of the government’s......

Words: 377 - Pages: 2

Acct 567 Week 5 Test All Questions and Answers

...ACCT 567 WEEK 5 TEST ALL QUESTIONS AND ANSWERS To purchase this tutorial visit here: http://mindsblow.us/question_des/ACCT567WEEK5TESTALLQUESTIONSANDANSWERS/2763 contact us at: help@mindblows.us ACCT 567 WEEK 5 TEST ALL QUESTIONS AND ANSWERS 1. Question : (TCO F) Any activities that produce goods or services to be provided to other departments or other governmental units would be reported in which fund? Enterprise Fund Internal Service Fund Advance Fund Agency Fund 2. Question : (TCO F) Government units use which fund type to account for services provided to the general public on a user-fee basis? General Fund Enterprise Fund Internal Service Fund Permanent Fund 3. Question : (TCO G) A fund that is the result of an agreement between a contributor and a government that the principal and/or income of trust assets that is for the benefit of individuals, organizations, or other governments is a(n) Private-Purpose Trust Fund. Investment Trust Fund. Pension Trust Fund. Agency Fund. 4. Question : (TCO H) Which of the following would be considered a performance audit under the Governmental Auditing Standards? : An investigation into whether a social service agency of a state government improved the lives of the clients. An investigation into whether a purchasing department of a government was operated efficiently. Both of the above Neither of the above 5. Question : (TCO J) Which of the following kinds of information would not be provided by......

Words: 5566 - Pages: 23

Test Question

...computers and related software programs are the technical foundation, the tools and materials, of: A) all business procedures. B) information accumulation. C) modern information systems. D) all industrialized countries. 16) The field that deals with behavioral issues as well as technical issues surrounding the development, use, and impact of information systems used by managers and employees in the firm is called: A) information systems literacy. B) information systems architecture. C) management information systems. D) information technology infrastructure. 17) A hierarchy: A) results in a clear-cut division of labor. B) is composed primarily of experts trained for different functions. C) is a pyramid structure of rising authority and responsibility. D) is used primarily in large organizations to define job roles. 18) In a hierarchical organization, the upper levels consist of: A) managerial and professional workers. B) managerial, professional, and technical workers. C) professional and operational workers. D) managerial, professional, and operational workers. 19) The fundamental set of assumptions, values, and ways of doing things that has been accepted by most of a company's members is called its: A) culture. B) environment. C) atmosphere. D) values. 20) Business processes: A) include informal work practices. B) are used primarily for sales and accounting functions. C) are governed by information technology. D) are logically related......

Words: 23003 - Pages: 93

Acct 567 Week 5 Test All Questions and Answers

...ACCT 567 WEEK 5 TEST ALL QUESTIONS AND ANSWERS TO purchase this tutorial visit following link: http://wiseamerican.us/product/acct-567-week-5-test-questions-answers/ Contact us at: SUPPORT@WISEAMERICAN.US ACCT 567 WEEK 5 TEST ALL QUESTIONS AND ANSWERS 1. Question : (TCO F) Any activities that produce goods or services to be provided to other departments or other governmental units would be reported in which fund? Enterprise Fund Internal Service Fund Advance Fund Agency Fund 2. Question : (TCO F) Government units use which fund type to account for services provided to the general public on a user-fee basis? General Fund Enterprise Fund Internal Service Fund Permanent Fund 3. Question : (TCO G) A fund that is the result of an agreement between a contributor and a government that the principal and/or income of trust assets that is for the benefit of individuals, organizations, or other governments is a(n) Private-Purpose Trust Fund. Investment Trust Fund. Pension Trust Fund. Agency Fund. 4. Question : (TCO H) Which of the following would be considered a performance audit under the Governmental Auditing Standards? : An investigation into whether a social service agency of a state government improved the lives of the clients. An investigation into whether a purchasing department of a government was operated efficiently. Both of the above Neither of the above 5. Question : (TCO J) Which of the following kinds of information would not be......

Words: 379 - Pages: 2

Acct 567 Week 3 Test All Questions and Answers

...ACCT 567 WEEK 3 TEST ALL QUESTIONS AND ANSWERS TO purchase this tutorial visit following link: http://wiseamerican.us/product/acct-567-week-3-test-questions-answers/ Contact us at: SUPPORT@WISEAMERICAN.US ACCT 567 WEEK 3 TEST ALL QUESTIONS AND ANSWERS 1. Question : (TCO A) Which of the following items are considered Required Supplementary Information (RSI)? Management’s Discussion and Analysis Budgetary Comparison Schedule Schedule of Risk Management Activities All of the above 2. Question : (TCO B) In addition to the government-wide statements, governmental entities are required to prepare fund financial statements for which of the following category of funds? Governmental type funds Proprietary funds Fiduciary funds All of the above 3. Question : (TCO C) The County Commission of Hunter County adopted its General Fund budget for the year ending June 30, comprising of estimated revenues of $3,750,000 and appropriations of $3,150,000. Hunter County utilizes the budgetary accounts required by GASB standards. The budgeted excess of estimated revenues over appropriations will be recorded as : a credit to Surplus Revenues, $600,000. a debit to Estimated Excess Revenues, $600,000. a credit to Budgetary Fund Balance, $600,000. a memorandum entry only. 4. Question : (TCO D) Which of the following is a true statement regarding the use of a Special Revenue Fund? Special Revenue Funds may be used when a government wishes to segregate income for specific......

Words: 705 - Pages: 3

Test Answers

...Chapter 4 Managing Marketing Information GENERAL CONTENT: Multiple-Choice Questions 1. Despite the data glut that marketing managers receive, they frequently complain that they lack _____. a. enough information of the right kind b. quality information c. timely information d. accurate and reliable information e. valid information (Answer: a; p. 97; Easy) 2. An MIS consists of people, equipment, and procedures to gather, sort, _____, evaluate, and distribute information to marketing decision makers. a. test b. test market c. analyze d. critique e. assess (Answer: c; p. 97; Easy) 3. Your firm has just developed its first successful MIS. It interacts with information users to assess information needs, develop needed information, _____ the marketing information, and help managers use it in their decision making. a. distribute b. collect c. retrieve d. store e. validate (Answer: a; p. 97; Challenging) 4. The marketing information system is not limited to use by the company it serves. It may also provide information to _____. a. the government b. external partners c. various publics d. competitors e. none of the above (Answer: b; p. 97; Moderate) 5. Marketers must weigh carefully the costs of additional information against the _____ resulting from it. a. uses b. benefits c. knowledge d. rewards e. cost (Answer: b; p. 98; Easy) 6. Four common sources of internal data include the accounting department, operations, the sales......

Words: 8434 - Pages: 34

Cpa Adapted Test Questions & Answers

...interest expense for the six months ended June 30, 2010? a. $44,266 b. $50,000 c. $53,118 d. $60,000 5. On January 1, 2011, Doty Co. redeemed its 15-year bonds of $2,500,000 par value for 102. They were originally issued on January 1, 1999 at 98 with a maturity date of January 1, 2014. The bond issue costs relating to this transaction were $150,000. Doty amortizes discounts, premiums, and bond issue costs using the straight-line method. What amount of loss should Doty recognize on the redemption of these bonds (ignore taxes)? a. $90,000 b. $60,000 c. $50,000 d. $0 6. On its December 31, 2010 balance sheet, Emig Corp. reported bonds payable of $6,000,000 and related unamortized bond issue costs of $320,000. The bonds had been issued at par. On January 2, 2011, Emig retired $3,000,000 of the outstanding bonds at par plus a call premium of $70,000. What amount should Emig report in its 2011 income statement as loss on extinguishment of debt (ignore taxes)? a. $0 b. $70,000 c. $160,000 d. $230,000 7. On January 1, 2006, Goll Corp. issued 1,000 of its 10%, $1,000 bonds for $1,040,000. These bonds were to mature on January 1, 2016 but were callable at 101 any time after December 31, 2009. Interest was payable semiannually on July 1 and January 1. On July 1, 2011, Goll called all of the bonds and retired them. Bond premium was amortized on a straight-line......

Words: 5409 - Pages: 22

Wasurenagumo Movie (2012) | Shounen Onmyouji Sub Indo Batch Eps 1-26 Lengkap | Le Grinch