Saya Sayang Awak

In: Novels

Submitted By izzezo
Words 738
Pages 3
16. Vertical communication consists of communication that travels of an organization's chain of command.
A. grapevine
B. horizontally
C. across
D. up and down

17. Who of the following is recognized for contributing to the concept of "quality circles"?
A. Joseph Juran
B. Kaoru Ishikawa
C. Edward Demings
D. Homer Sarasohn

18. has proposed the fourteen principles in order to achieve high level of success in maintaining quality.
A. Kaoru Ishikawa
B. Joseph Juran
C. Edward Demings
D. Elton Mayo

19. The principles required for one to be an effective Islamic leader include the following, except:
A. superiority
B. syura
C. equity
D. qualification

20. means a manager must be fair to all employees.
A. Syura
B. Justice
C. Masrui'ah
D. Reward

16. A leader is an individual who
A. is able to influence without having to rely on force.
B. uses force people do the heavy work.
C. attracts people do the wrong thing.
D. do the decision based on their authority.

17. Any costs that a company incurs because it has produced less than perfect quality output, or costs that it incurs to prevent less than perfect quality output, are referred to as the cost of
A. doing business
B. inventory.
C. quality.
D. labor.

18. According to the most effective level of defects is zero defects.
A. W. Edwards Deming
B. Kaoru Ishikawa
C. Joseph Juran
D. Philip Crosby

19. Which of the following are not the principles of Islamic leaders?
i. The practice of discrimination and favoritism ii. Delay in paying the salary iii. Syura
v. Justice
A.iii, iv
B.i, ii
C.i, ii, iv
D.None of the above

20. In Islamic management principle, be fair to all employees. means a manager must
A. Syura
B. Justice
C. Masruiyah
D. Reward

15. The following are not the basic components in the communication process, EXCEPT:
A. Sender, encoder, decoder, facilitator, receiver.
B. Sender, facilitator, medium, processor, receiver.…...

Similar Documents

Sayang

...Case Assignment Deliverables Specific Assignment Details Case I In this assignment you will be concentrating on staffing quantity and staffing quality strategies for Tangelwood. To begin the assignment, refer to Table 1.7 in the textbook. You will see that the Table indicates a series of strategic staffing decisions: nine pertaining to staffing levels and four pertaining to staffing quality. Donald Penchiala, the Director of Staffing Services, is interested in your opinions about each of these decisions as each pertains to Tanglewood. Review the textbook material that discusses these thirteen decisions, and the material you have read about Tanglewood. Then consider each of the decisions and briefly indicate which way you think Tanglewood should position itself along the continuum and why. For example, the first decision is to develop or acquire talent. Indicate whether you think it is best for Tanglewood to focus more on acquiring talent internally or externally, and why? Repeat this process for each of the staffing level and staffing quality dimensions. Specific Assignment Details Case II For the store manager group, you will analyze the information and prepare a report showing the results of the Markov analysis and the EEO investigation. The Director asked you to address these questions in your written report: 1. Currently the organization expects that their forecast for labor requirements is essentially constant from the......

Words: 2169 - Pages: 9

Story

...Kalau sebulan? Huh.“abang dengar tak?”. Macam cakap dengan laptop tu je. “hm,saya sembahyang dekat surau.” Ek, macam mana ayat tu keluar. Huh,surau pun aku tak tahu dekat mana. Nak lari dari jadi imam sebenarnya. “saya ikut. Jap saya siap.” Si isteri telah pun hilang di pandangan mata. Aiman tersentak. Aduh,dia nak ikut pulak. Laptop di matikan. Dia duduk di sofa sementara menanti si isteri bersiap. Fikiran ligat memikir dekat mana surau.? “abang, dah siap.” Aiman memandang isterinya yang lengkap bertudung labuh saiz 60 dengan t-shirt muslimah dan seluar track-suit. Cantik! “abang..?” Aiman tersedar. “jom.” Kunci kereta di atas meja di capai. “saya bawa kereta awak, tak kisah?” tanya Aiman ragu-ragu. Syahirah senyum. “harta saya harta abang juga.” Aiman hanya mengangguk. Dalam kereta – hanya dengar radio – hot fm refleksi. Aiman dah tak tentu arah. Syahirah yang dari tadi perhatikan itu macam nak ketawa . Rasanya asyik ulang-ulang je jalan ni. “abang,surau belok kiri tu.” Aiman hanya diam. Malu. Kereta di belokkan pada arah yang diberitahu isterinya. Mereka telah pun tiba di hadapan surau As-Syakirin. Aiman masih tidak mematikan enjin. Syahirah pun tidak keluar lagi dari kereta. Aiman melihat dirinya yang hanya ber-t-shirt dan seluar track-suit. Aduh,mana bawak kopiah ke? Songkok ke? “err,Ira..” Syahirah menoleh. Mana ada orang pernah panggil dia Ira. Pertama kali dengar. “ya?” “okay ke saya pakai macam ni? mana tahu kene halau ke nanti?” Syahirah senyum.......

Words: 6285 - Pages: 26

Clean Your Pc

...Kali ini saya ingin kongsikan 6 cara luahan cinta berdasarkan perkongsian dari hati ke hati lelaki-lelaki di sekeliling saya dan juga hasil daripada pembacaan saya... Hehe, maksud sayabukanlah saya kaki lelaki... Tetapi berdasarkan pembacaan dan apa yang suami saya, adik-beradik lelaki saya, adik ipar dan jugak kawan-kawan lelaki saya kongsikan kepada saya mengenai cara untuk luahkan cinta...   Orait... berdasarkan apa yang saya faham, perasaan cinta patut diluahkan... Kalau tidak nanti badan yang merana... dan cara untuk meluahkannya pulak tidak semestinya diluahkan dengan mulut... Tetapi boleh diluahkan dengan pelbagai cara.... Malah cara ini lebih bermakna dan akan dikenang sepanjang hayat.... Seperti sebaris ayat Inggeris ini "Your Thoughtfulness will speak louder than word"... Hehehe... Macam teddy Bearyang hubby saya bagi ni dan jugak puisi ini ... Sampai bila-bila saya ingat... Ahakkss... Ok, antara 6 cara luahkan cinta yang saya maksudkan adalah seperti berikut :- Puisi Romantik Luahkan cintamu melalui puisi atau madah cinta ciptaan sendiri kepada si dia. Lebih baik lagi semburkan minyak wangi yang paling disukainya di atas kertas tersebut. Cara ini sentiasamengingatkan si dia pada kamu sentiasa. That true... Itulah terjadi pada saya. Huhu, saat menerima puisi dulu... Ya Allah hati berdebar-debar tak terkata... Hurmm, sampai sekarang tau frame puisi hadirmu terletak kemas di dinding... Message Puzzle Ahakss... Cara ini memang sweet... Kawan saya......

Words: 919 - Pages: 4

Saya Suka Ronaldo

...CRISTIANO RONALDO Cristiano Ronaldo, is a Portuguese footballer who plays as a forward for Spanish La Liga club Real Madrid and who serves as captain of the Portuguese national team.He do always inspire me when it comes to football.This is because im a footballer and he’s my role model to get succees in my football career. Cristiano Ronaldo born on February 5, 1985, in Funchal, Madeira, Portugal, a small island off the western coast of the country .He is the youngest of four children born to Maria Dolores dos Santos and Jose Dinis Aveiro. He was named after Ronald Reagan, a favorite actor of his father's. He grew up in a largely working class neighborhood, his home a small tin roofed shack that overlooked the ocean. His early life was shaped by hardship of his father, a gardener, often drank too much, and eventually died from kidney problems in 2005. Cristiano Ronaldo began his career as a youth player for Andorinha, where he played for two years, before moving to C.D. Nacional. In 1997, he made a move to Portuguese giants Sporting Clube de Portugal. Ronaldo caught the attention of Manchester United manager Alex Ferguson, who signed him in 2003. The following season, Ronaldo won his first club honour, the FA Cup.Then later in 2009 he transferred to real Madrid football club from Manchester united fc and currently still playing for real Madrid. Cristiano Ronaldo became one of the world best......

Words: 370 - Pages: 2

Polo

...juz find u n really need to talk with u coz i really miss u.. ------------------------------------------------- (Kalau awak sayangkan saya, napa awak slalu x hiraukan saya) pelik kan.. susah sgt ke nk jwb soklan sy elok2? perlu ke marah2? sy tny je kan.. napa awk mcm tu? sy terasa ati tau.. sy pun ada prasaan jugak. mcm mana kalau sy buat mcm tu kat awk? mesti awk akhirnya paham pe sy rasa.. tp sy xnk wat.. sbb sy xsnggup nk lukakan ati awk ngan kata2 sy.. bg sy.. suma tu boley dikawal.. if u truly love me.. i hope 1 day u will control ur tamper n try to be patient with me.. coz sy la org yg awk akan abiskan ms bersama lepas ni... xkan hari2 awk nk marah2 je sy kan?? ------------------------------------------------- (Kalau awak sayangkan saya, napa awak slalu x hiraukan saya) awk.. pelik la sy.. napa ea awk xsuka tunjuk sy kat org lain? xsuka bgtau org lain yg sy ni gf awk? awk segan n malu sbb ada sy ke??. nmpk sgt awk mmg xnk org tahu pasal kite 2.. xpe.. sy tahu xpenting suma tu bg awk as long sy masih miliki awk.. tp tindakkan awk buatkan sy x yakin siapa sy dlm idup awk??? sbb sy manusia biasa yg punya hati n perasaan.. ..... tp pape pun sy nk awk tahu. sy xpenah malu ada awk dlm idup sy.... ------------------------------------------------- (Kalau awak sayangkan saya, napa awak slalu x hiraukan saya) awk.. kenapa awk susah sgt nk paham hati saya? sy terluka dgn sikap awk.. bila sy luahkan rasa x puas hati sy..sy tahu, yg awk tahu sy sedang besedey.. sy sedang......

Words: 1658 - Pages: 7

Heyya

...di negeri orang Sayang Singkarak kotanya tinggi Asam pauh dari seberang Awan berarak hamba tangisi Dagang jauh di rantau orang Asam pauh dari seberang Tumbuhnya dekat tepi tebat Dagang jauh di rantau orang Sakit siapa akan mengubat? Dari ladang pergi ke gurun Buluh duri melingkar kota Hari petang hujan pun turun Dagang berurai air mata Lurus jalan ke Paya Kumboh Anak Padang mandi-manda Bagaimana hati tidak rusuh Terpaksa tinggalkan ayahanda bonda Cik Mahat menahan bubu Bubu dijemur di tengah halaman Tingallah ayah tinggallah ibu Anakanda merantau timba pengalaman Apa digulai orang di ladang Pucuk kacang sayur ketola Apakah untung anak dagang? Hari petang hatipun hiba Telur cicak dalam dulang Entah bertulang entahkan tidak Sudah sampai negeri orang Entah pulang entahkan tidak Duduk berjuntai di atas batu Sambil mengetuk si akar tuba Berdagang ke tempat yang belum tentu Macam menempah maut kan tiba Pungut teritip di tiang batu Batu pecah dilanda karang Beginilah nasib dagang piatu Kain basah kering di pinggang Lebah terbakar terbang sekawan Hinggap di celah kayu berduri Alangkah cabar rupanya tuan Dagangan indah tidak terbeli Belayar dilaut menaiki kapal Kapal berlabuh di Teluk Sawar Bukannya banyak membawa modal Harapkan untung bila menawar Orang Padang mandi di gurun Mandi berlimau bunga lada Hari petang matahari pun turun Dagang berembai air mata Ambilkan saya sebilah pisau......

Words: 2897 - Pages: 12

Saya

...Different changes at Intel over the first three years of Barrett’s tenure One of the changes that had happened during Barrett’s tenure was that he has increased the production capacity for Intel and had made it possible for the company to go further than producing PCs chips to manufacturing information and communication appliances as well as internet related services. After competition had increased form other companies such as Dell and Cisco, Intel under the stewardship of Barrett then decided to withdraw from new markets consequently withdrawing from the production of network servers and routers. This was because the two companies that were customers for Intel’s chips (Dell and Cisco) had started competing with Intel in other markets. Other changes with regard to cutting down on production and services by Intel were, the closing down of an e-commerce service for small businesses (I Cat), web broadcasting for shareholder meetings was also terminated as well as cutting back on web- surfing applications in other countries other than Spain. Other changes that occurred in the first three years of Barrett were reorganizations in the company. Due to inadequate coordination and as a result of duplication where units in the same organization were competing against themselves, Barrett decided that it was necessary for there to be reorganization in the company. The first reorganization to take place was creating a new wireless unit that combined newly acquired assets such as DSP......

Words: 1384 - Pages: 6

Hai Saya

... okey ke thermo paste ni??bru je beli td okey ke thermo paste ni??bru je beli td Like · · Share 4 people like this. View 2 more comments Cang Sam boleh la.. 5 mins · Like Cang Sam 5 mins · Like Knaz Putra rm10..tp puas hati 5 mins · Like Fathi Zohri Ok cun 2 mins · Like Mohd Amirul aah..rm 9.90 jew..nk letak kt mna yee bnde tu sy nye dell inspiron n4110 Just now · Like Cang Sam laptop ke desktop.. Just now · Like Hakimi Bie Ber Write a comment... Denaihati Network 6 mins · Hukum memakai pakaian yg menarik perhatian orang - Ustazah Fatimah Syarha 01:00 Hakimi Bie Ber Like · · Share · 1 Ahmad Afindiy Zaini‎PC Gaming Community[MALAYSIA] 6 mins · Edited · Assalam PCGC... nk tny sesuatu...saya guna pc dan laptop..selalu main game pes2015 dan grid autosport..pc utk main game di umah dan laptop kalau outstation...smlm konami buat update dan pirate crack pes 2015 dah xboleh guna..kalau beli cd ori pes2015 tu boleh guna utk dua pc ke?ada juga tgk cd-key pes2015 kat g2a.com...klu beli cd key tu boleh guna utk dua pc gak ke? TQ semua... Like · · Share Fariyy Shaa 7 mins · Id : muazzam_here Id : muazzam_here Like · · Share Irah Munirah likes this. Hakimi Bie Ber Write a comment... Mok Saje‎PSP Malaysia 12 mins · Kuala Lumpur · assalam.. tumpang tnye. kenape memory card sye xdetect ye dekat psp? da tukar memory card lain pun xdetect gak.. psp yg problem ke tu? n kalau repair anggaran brape? Like · Aazam......

Words: 3188 - Pages: 13

Saya Dia Awak Dan Sesiapa Sahaja

...me and my self and aanther ppl come from diffenece country to take an advatage to get informatio about you and my fr me and my self and aanther ppl come from diffenece country to take an advatage to get informatio about you and my fr me and my self and aanther ppl come from diffenece country to take an advatage to get informatio about you and my frme and my self and aanther ppl come from diffenece country to take an advatage to get informatio about you and my frme and my self and aanther ppl come from diffenece country to take an advatage to get informatio about you and my frme and my self and aanther ppl come from diffenece country to take an advatage to get informatio about you and my frme and my self and aanther ppl come from diffenece country to take an advatage to get informatio about you and my frme and my self and aanther ppl come from diffenece country to take an advatage to get informatio about you and my frme and my self and aanther ppl come from diffenece country to take an advatage to get informatio about you and my frme and my self and aanther ppl come from diffenece country to take an advatage to get informatio about you and my frme and my self and aanther ppl come from diffenece country to take an advatage to get informatio about you and my frme and my self and aanther ppl come from diffenece country to take an advatage to get informatio about you and my frme and my self and aanther ppl come from diffenece country to take an advatage to get informatio about......

Words: 443 - Pages: 2

Nama Saya Kucing

...1. What are the key factors in determining if this is a viable business opportunity for Josh, Hannah and Matthew The first step that everyone should go through is to ask the question, is the market real? In order to do so, the first thing you want to do is conduct what we call a customer analysis. You can do that perhaps in a very technical way, by conducting surveys. Or perhaps, in a less technical way, you can attempt to answer the question, “Who is my customer?” What does the customer want to buy? When does the customer want to buy? What price is the customer willing to pay? So, asking the “W questions” — who, where, what, when — is the first step. At the end of the day, the one thing every entrepreneur is looking for is revenue, and the revenue will come from customers. That is why you need to ask yourself, is there a market here? The second thing you want to ask yourself is, who else is supplying that particular market? That is what we call competitor analysis. Ask yourself who else is in this market, and what are they doing for the customers. Are they supplying a similar substitute product or service as you have in mind? That is the second thing you have to establish, and by doing that, you can understand better what need is not met at the moment. That will also give you the opportunity to zero in on the price points and feature points of where you can differentiate yourself from existing players in the market. You also need to conduct a broader industry analysis......

Words: 1992 - Pages: 8

The Rain

...rosakkan saya Saya gadis bertudung labuh Muka saya putih pucat , bibir saya kelihatan suram  Saya memakai kaca mata saya tak memakai make-up bagi saya cantik itu tidak penting  yg penting kelihatan depan Allah , Tuhan kita Terima kasih kerana rosakan saya  Saya seorang pendiam , kurang cakap sebab di tuntut dalam agama  Berfikir tentang kebesaran Nya  Waktu2 lapang saya , saya habiskan baca Al-Quran ,  smartphone di tangan bila perlu sahaja  saya suka berkebun dan tanam bunga , saya senyum lihat bunga saya Terima kasih rosakan saya Saya jarang tgk cermin ,  Sebab bila saya tgk cermin  Msti ada bisikan kata ‘ awak cantik , awak cerah , awak paling cantik’ Saya tak layan sebab saya tau ianya bisikan syaitan Saya ignore , saya kekal dgn tudung labuh hitam saya Saya tidak mengambil gmbar saya , saya tidak post gmabar saya dalam pesbuk Atau media social yg lain , saya tidak harap manis depan manusia  Tapi manis depan Allah SWT Terima kasih rosakan saya Saya suka menulis post Islamic agar berdakwah di facebook Saya bermunajat agar tidak terlibat dalam maksiat Saya senyum di samping Al-Quran dan tasbih di tepi saya Saya gembira ada kawan sehaluan saya Terima kasih rosakan saya Saya duduk di tepi dewan kuliah ,terlihat awak memandang saya  Pandangan awak terus ke mata saya  Saya tak selesa , saya beredar dari situ Saya istighfar kepada Allah Setiap hari awk memandang saya  Saya berasa malu , awak pandang saya Saya Tarik......

Words: 4356 - Pages: 18

Kebencian Dan Kasih Sayang

...Rasa: Kebencian dan Kasih Sayang LAPORAN OLAH RASA: KEBENCIAN DAN KASIH SAYANG Kebencian adalah ketidaksenangan… Kebencian adalah antipati… Kebencian adalah rasa ingin menyakiti… Kebencian bagaikan api, yang mampu membakar diri sendiri dan orang lain… Kebencian bagaikan virus mematikan, yang mampu membunuh dan menular pada sekitar… Kebencian bagaikan polusi, yang mengotori hati, pikiran dan jiwa… Kebencian bagaikan kegelapan, yang menghalangi masuknya sinar kebaikan… Kebencian dapat lahir dari ketidak mengertian seseorang akan sesuatu hal… Kebencian dapat tumbuh dari rasa sakit hati akibat dihina atau disakiti… Kebencian dapat muncul karena keegoisan seseorang yang tidak mau memahami sudut pandang orang lain… Kebencian dapat muncul karena rasa iri dan dengki atas apa yang dimiliki orang lain… Kebencian tidak akan membawa manfaat, hanya ada mudharat… Kebencian hanya menghasilkan permusuhan, tidak ada perdamaian… Kebencian membuat hati gelisah, bergejolak dan penuh amarah… Kebencian menjanjikan kehancuran, baik diri sendiri maupun lingkungan… Kasih sayang adalah rasa suka, sayang dan cinta sesuatu atau seseroang… Kasih sayang adalah saling mengerti… Kasih sayang adalah kepedulian… Kasih sayang bagai air, yang memberikan kehidupan pada mahkluk hidup… Kasih sayang bagai wangi bunga, yang memberikan ketenangan bagi yang menghirupnya… Kasih sayang bagai obat, yang mampu menyembuhkan luka… Kasih sayang membuat hidup memiliki arti dan warna… Kasih sayang menghapus iri, dengki dan......

Words: 257 - Pages: 2

Saya

...3.0 JOB ANALYSIS A job analysis consists of a thorough analysis of the job duties and knowledge, skills, abilities and personal characteristics required for success in certain positions. Job analysis can be seen through the implementation in Walmart’s human resource management through the company’s organizational structure, which is a hierarchical functional structure. Walmart’s organizational design is centralized and hierarchical, with some level of decentralization. The hierarchical and centralized organizational structure refers to having central corporate headquarters that monitor and direct all activities in the organization. Corporate departments have jurisdiction over all the Walmart stores. Some degree of management decentralization also exists in the company. For example, each Walmart store has its own human resource department. Each store’s HR department has an HR manager to apply corporate HR strategy based on the unique needs of the individual store. This centralized organizational structure combined with partial decentralization is an acceptable concept. Centralization integrates Walmart’s organization so it functions as one entity. Decentralization makes the organization flexible enough to face new or emerging issues in the business. Thus, Walmart has clear and distinct definitions for every job position and level of the structure. 3.1 METHOD OF JOB ANALYSIS Job analysis data can be obtained in several ways. The more common methods of collecting the data......

Words: 754 - Pages: 4

Cintaku Di Klia!

...kesayanganku. “Akak masih pakai beg sandang warna hitam kesayangan akak tu, baju kemeja warna merah yang akak pakai setiap kali nak naik flight dengan tudung bawal hitam bunga putih comel-comel tu ke? And not to forget, sandal?” Aku membelek tubuh sendiri. Adik aku memang sangat-sangat mengenali kakaknya ni. Memang apa yang dia cakap tu betul. Adakah aku patut berbangga atau bersedih sekarang ni? Nampak sangat apa yang aku pakai ni klise. Klise sebab aku malas nak fikir pasal baju apa yang aku kena pakai. Malas nak buat pembaharuan. Ahh..alasan semata-mata! “Yes.” “Bab beg tu Mira tak kisah sangat tapi baju tu? Memang kena pakai ke setiap kali nak naik flight?” Adik aku bertanya dengan suara yang agak menyindir. Aku menarik nafas. “Adikku sayang... memang dah trademark akak kena pakai baju ni setiap kali naik flight.” Aku membalas dengan tenang. Sebenarnya bukan trademark pun. Seperti yang aku cakap tadi. Klise! Alasan lagi! “Suka hati akaklah... Assalamualaikum.” Okey, bila adik aku terus bagi salam maknanya dia tengah bengang dengan aku. Kalau tak, mesti dia cakap... “I miss you. Can’t wait to see you.” Lepas tu barulah dia bagi salam. Alahai, pening kepala aku! ** “Selamat datang, cik.” Tegur seorang pramugari sebaik saja aku masuk ke dalam pesawat. Aku hanya mengangguk kecil sambil tersenyum. “Welcome.” Seorang lagi pramugari menyapaku. Aku senyum lagi. “Cik, zip beg terbukak.” Aku berpaling memandang seorang pramugara yang berdiri di celah kerusi. Dia......

Words: 6954 - Pages: 28

Cerpen

...dapat di buat. Tapi kalau terperuk je kat rumah tension jugak aku. Bosan tahap gaban. Aku memutuskan untuk ke Pasific, untung-untung dapat jumpa balak hensem, bisik hatiku. Tetiba bahu ku dirempuh kuat. “Apa ni, buta ka. Lain kali jalan tengok depan. Jangan letak mata dekat lutut. “ Bebel ku, tetiba plak aku naik angin. Selalunya aku la perempuan Melayu terakhir. Ish, mamat ni boleh pulak buat muka tak bersalah. Menambahkan sakit hatiku. “Sory.” Itu saja ayat yang dilafazkan oleh mamat yang melanggar ku. Tanpa diduga suhu badan ku rasa naik mendadak, mahu rasanya aku memukul mamat ni. Sabar airien, bisik hatiku. “Kalau rasa mata yang awak ada tu tak berharga baik derma je. Banyak lagi orang perlukan.” “Kalau mata awak tu nampak sangat, kenapa awak tak mengelak masa saya langgar tadi. Macam mak cik pulak awak membebel.” Sambil terus berlalu. Wah, mamat ni mengganggu emosi ku pulak. Sabar-sabar, tunggu masanya aku balas balik. Abesla mamat ni kalau aku jumpa dia lagi. ***************************** Hari ini tibalah masa yang dinanti, mama keberatan untuk melepaskan pergi sendiri ke USM. Ini kerana, mama khuatir tidak betah melakukan sesuatu tanpa orang di sisi. Aku sering kali dipanggil anak mama. Tetapi aku tetap berkeras untuk berdikari. Akhirnya mama akur dengan pilihanku. Dengan linangan air mata mama melepaskan aku pergi. Bermulalah kisah idupku yang baru bergelar pelajar universiti. Aku berasa takut dan juga bimbang jika aku tidak dapat......

Words: 1677 - Pages: 7

Meisten gebote | Tadao Ando - Japans Stararchitekt | Shock and Awe